Holdbeskrivelser

Børnehits 3-5 år:

Børnedans for de yngste er rigtig populært. Vi danser både til de ældre traditionelle danse som 'finger og skomager-polka', hvor børnene elsker at synge med, men også til nyere og moderne indspilninger af kendte børnesange, samt nutidens børnehits eks. fra de serier vi ser på Ramasjang. Vi leger god danseteknik ind igennem små sjove, enkle og letgenkendelige dansetrin til både nye og ældre glade børnehits.

 

 

MGP m.fl:

På MGP/Ramasjang holdene danser vi som holdet indikerer til de skønneste MGP numre der er lavet igennem tiden, samt hvad der lige hitter hos børnene nu og her. Vi bruger meget teksterne i vores danse hvilket gør trinene nemmere at huske for børnene. Trinene er enkle, sjove og letgenkendelige. Derved opbygger børnene helt naturligt en god basic danseteknik igennem dansene.

Vi begynder så småt også at arbejde med attitude og udtryk ved eksempeltvis at lege at vi danser som seje glade Motor Mille, én af 'stjernerne' fra MGP eller en fjollet abe.

 

 

Hip hop: Hip hop er en danseform, der giver masser af plads til det personlige udtryk og er sammensat af mange forskellige stilarter. . Her læres der basic-trin, former og teknikker som er godt at have med i bagagen uanset om man vil danse for sjov eller føre det videre til noget større. Vi arbejder med det personlige udtryk, at turde turde og de forskellige stilarter indenfor hip hoppen. Stilen vi primært arbejder med er meget lig den vi ser i musikvideoer.

 

 

Jazz/Musical:

Denne danseform spænder vidt og ses primært fra musicals, musikvideoer og danseshows. Der kan danses med rekvisitter som hat og stok. Bevægelserne og energien i jazz dance er kraftfuld og spændende. Jazz dance er traditionelt glad og energisk, men kan også være flydende og sjælfuld. Musikken kan være alt fra Rock til pop til soul m.m. Her får vi sved på panden, samt styrket muskulaturen, balancen og smidigheden i hele kroppen.

 

Boys Only: Beskrivelse kommer snart

 

 

 

Impro/Freestyle: Beskrivelse kommer snart

 

 

 

Zumba:

Kom og dans dig i form! Det er essensen af Zumba. Det er lige meget om du er nybegynder eller øvet, aldrig har danset før, eller har tilbragt et helt liv med danseskoene på, for Zumba er for alle. Det handler om at have det sjovt og få sved på panden til lækre rytmer.

 

 

Breakdance: Beskrivelse kommer snart