Børnehits 3-5 år

Børnedans for de yngste er rigtig populært. Vi danser både til de ældre traditionelle danse som ‘finger og skomager-polka’, hvor børnene elsker at synge med, men også til nyere og moderne indspilninger af kendte børnesange, samt nutidens børnehits eks. fra de serier vi ser på Ramasjang. Vi leger god danseteknik ind igennem små sjove, enkle og letgenkendelige dansetrin til både nye og ældre glade børnehits.

MGP m.fl.

På MGP/Ramasjang holdene danser vi som holdet indikerer til de skønneste MGP numre der er lavet igennem tiden, samt hvad der lige hitter hos børnene nu og her. Vi bruger meget teksterne i vores danse hvilket gør trinene nemmere at huske for børnene. Trinene er enkle, sjove og letgenkendelige. Derved opbygger børnene helt naturligt en god basic danseteknik igennem dansene.

Hiphop

Hip hop er en danseform, der giver masser af plads til det personlige udtryk og er sammensat af mange forskellige stilarter.  Her læres der basic-trin, former og teknikker som er godt at have med i bagagen uanset om man vil danse for sjov eller føre det videre til noget større. Vi arbejder med det personlige udtryk at turde turde og de forskellige stilarter indenfor hip hoppen som girly style m.fl. Stilen vi primært arbejder med er meget lig den vi ser i musikvideoer.

Jazz/Musical Jazz

Denne danseform spænder vidt og ses primært fra musicals, musikvideoer og danseshows. Der kan danses med rekvisitter som hat og stok. Bevægelserne og energien i jazz dance er kraftfuld og spændende. Jazz dance er traditionelt glad og energisk, men kan også være flydende og sjælfuld. Musikken kan være alt fra Rock til pop til soul m.m. Her får vi sved på panden, samt styrket muskulaturen, balancen og smidigheden i hele kroppen.

Hiphop voksne

Dette hold er topunderholdene, vi har det virkelig sjovt. Vi lærer en masse trin, som bliver sammensat til flere serie i løbet af sæsonen. Vi arbejder selvfølgelig koncentreret, imens vi griner og sveder. Dansestilen på holdet er Hiphop – jo mere “Gangsta`Hiphop-attitude” jo bedre – det er en del af det sjove.

Dette hold er noget for dig, hvis du elsker en udfordring, teamwork, hygge, et fast hold om ugen, hvor holdkammeraterne venter på dig, masser af socialt samvær, sved på panden og et godt grin.Om du er 22 eller 57 spiller ingen rolle, alle er velkomne.

Boys only

På Boys Only, kommer vi til at have det sjovt med masser fede hiphop moves, som du lærer igennem leg og forskellige øvelser. Samtidig vil du også lære lidt om hiphop kulturen, dens oprindelse og selvfølgelig musikken! Hiphop passer perfekt for de modige drenge der tør fyrer den af og vise sig lidt. Vi laver fede rutine i hiphop og forsøger os også med lidt breakdance og Electric Boogie, og det bliver Så fedt!

Impro/Freestyle

Freestyle/impro klasse er åben for alle aldre, niveauer og stilarter! Freestyle handler om at gå på opdagelse i hvordan ens egen krop kan bevæge sig, ved at tænke og bevæge sig uden grænser. Undervisningen foregår med forskellige lege og øvelser med bevægelser og musikalitet. Du kan regne med at gå hjem med et kæmpe smil på læben, og følelsen af frihed i din egen krop. For den kan meget mere end du tror, hvis du giver den lov. Kom med og find din indre danser frem.

Zumba

Kom og dans dig i form! Det er essensen af Zumba. Det er lige meget om du er nybegynder eller øvet, aldrig har danset før, eller har tilbragt et helt liv med danseskoene på, for Zumba er for alle. Det handler om at have det sjovt og få sved på panden til lækre rytmer.