Pernille Knudsen

Pernille Knudsen er indehaver af Up2dance og underviser på alle tirsdags-holdene. Pernille har 16 års undervisningserfaring, og er uddannet fra De Danske Danseskoler i specialfagene i 2003, hvor hun samme år åbnede danseskolen Up2dance.

Pernille er en super positiv, sympatisk og entusiastisk danselærer. Hun formår at ramme alle sine elever med hendes engagement og gode attitude. Pernille smitter med sit altid gode humør og det er tydeligt at hun brænder for sit fag. Der er ingen tvivl om at danseglæden kommer først hos Up2dance.

Pernille har selv danset siden hun var 3 år og dyrket dansen som hobby, indtil hun tog sin uddannelse. Siden Up2dance åbnede i 2003, har Pernille ført utallige elever til diverse turneringer med super fine resultater. Blandt andet flere DM-vindere i både Hip hop solo og duo. Flere af Pernilles tidligere elever er i dag selv danseinstruktører, eller prof dansere.

Udover danseuddannelsen, har Pernille også erhvervet sig licens til at undervise Zumba, Zumba Kids, Zumba Gold og Zumba Toning.

Josephine Dons

Josephine Dons er vores fantastiske instruktør på alle torsdags-holdene. Josephine har undervist i 6 år, og er enormt empatisk, energisk, positiv, anerkendende og pædagogisk i sin undervisning.

Josephine er en af de mest sprudlende dansere, og har deltaget i diverse battles rundt omkring, hvor hun har gjort sig bemærket med sine helt egne unikke bevægelser og fortolkninger.

Josephine har en lang baggrund indenfor dansen, og har danset siden hun var 3 år. Siden hun var 13 år, har hun på egen hånd rejst landet tyndt for at lære mange forskellige stilarter. Hun har medvirket i alt fra Danmark har talent til VM i scotland, medvirket i musikvideoer og koreograferet til forestillinger. De mange stilarter hun har taget til sig igennem årene, gør hendes nuværende stil meget eksperimental og legende men med mest smag for hip hoppen.

Kunne du tænkte dig at blive en del af teamet?

Ansøg om at blive instruktør